Cetiri razloga za filtirianje vode:

1. Koliko je važno da pijete čistu i zdravu vodu to pretpostavljamo da znate. O svim zdrastvenim aspektima možete da se upoznate i na našem sajtu. Količina prodaje flaširane vode svake godine rapidno raste što govori da svest o potrebi za zdravom vodom i o posledicama pijenja loše vode se sve više razvija. Kupovina flaširane vode je postala svakodnevna potreba. Kvalitet flaširane vode varira od proizvodjača do proizvodjača medjutim najveći problem jeste skladištenje vode. Plastika je ambalaža u kojoj se najčešće skladišti voda, medjutim plastika je izuzetno opasna za ljudski organizam kada se u njoj na duži period skladišti voda ili neki prehrambeni proizvod. Niti voda niti bilo koji drugi prehrambeni artikal nije dobro da se skladišti odnosno da duži vremenski period stoji u plastici jer plastika ispušta štetne materije.


2. Drugi faktor kod donošenja odluke kakvu vodu da pijete jeste cena vode. Bez obzira koliko je voda "jeftina" na godišnjem nivou četvoročlana porodica potroši za piće i kuvanje od 2000 do 3000 litara vode ( dnevno 5 do  8 litara ), cena litra vode je oko 0,30 € x 2000 litara = minimum 600 € .

3. Pored toga donošenje i spremanje ambalaže je još jedan od razloga zašto je jednostavnije koristiti filtere za vodu. Ovo nije toliko bitan razlog, ali može poprilično da olakša donošenje vode u velikim količinama iz prodavnice.

 

4. Cetvrti razlog poslednji, ali najvazniji jeste kvalitet filtrirane vode. Uporedjivanje filtrirane vode pomocu specijalnih sistema za filtraciju je neuporediv sa bilo kojom kupovnom vodom. Filtriranje se obavlja na licu mesta iz vase cesme filterima, supstancama i komponentama koje taj posao obavljaju najbolje moguce.

Kod odabira proizvodjaca filtera savetujemo najpoznatiji americki brend AQUAFILTER opsirnije informacije na njihovom sajtu

 Cilj nam je da predstavimo mnogo bolja i kvalitetnija rešenja za konzumiranje zdrave vode, pogotovo što na duži period cena  takve vode  se dovodi na zanemarljiv nivo.

U našoj ponudi imate jednostavna rešenja, koja možete i sami da montirate (dobijate kompletno upustvo), opširan opis uredjaja imate na Classic sistemi filtera. Ti filteri su veoma efikasni i doprinose velikom smanjenju štetnih materija iz gradske vode medjutim ne mogu da uklone minerale niti odredjene bakterije, viruse i mehaničke nečistoće stoga nije preporučljivo da se koriste za čišćenje vode nepoznatog porekla.

 

Cena Classic filtera 6990,00 din. . Ne zaboravite, montazu mozete da uradite sami.
Najprodavaniji tradicionalni RO sistem  cena 685  .

U cenu je ukljucen PDV i montaža , a postoji mogućnost i plaćanja na deset rata.Ukoliko Vam trebaju informacije, saveti ili imate bilo kakva pitanja i nedoumice u vezi svih ostalih sistema filtracije koje imamo u našoj ponudi slobodno nas pozovite  na telefon 060 543 10 20 i pružićemo Vam sve informacije.  

Pogledajte ostale proizvode koji su trenutno na akciji

 

 

Da bi saznali koliko je voda bitna i koliko se o njoj malo zna, preporučujemo zanimljiv dokumentarni video:

 

Korisnici ocene:  / 0
LošeOdlično