PREPORUKAPre nego što krenete u potragu za tuš kabinom postoje određene stvari na koje morate obratiti pažnju. Treba obratiti pažnju da li se radi o nadogradnji ili zameni već postojećeg elementa koji neće značajno izmeniti izgled kupatila ili je reč o novom elementu koji će u potpunosti obogatiti i upotpuniti kupatilski prostor.

Na prvom mestu treba tačno odrediti kakva tuš kabina Vam treba, a zatim pažnju usmeriti na izgled i cenu. Postoje mnoge pretpostavke kojima se ljudi vode prilikom odabira kao što je npr. niža cena tanjeg stakla a jednostavnijeg izgleda ili jeftin aluminijumski ram koji je tanji ukoliko je puniji smatra se estetski bogatijim i samim tim skuplji itd. Ne mora da znači da je uvek tako.


Preporuka proizvođača:

Pored znanja i iskustva svaki proizvođač teži ka izgradnji jake i profesionalne reputacije i modelu pružanja jasne pomoći i nepristrasnih saveta prilikom odabira savršenog proizvoda za Vaš dom i Vaše potrebe. Uz svaki proizvod uglavnom stoji čitav tim poznavaoca proizvoda, sistema instalacije kao i njegovih mogućnosti pa shodno tome svakom kupcu mogu maksimalno izaći u susret i udeliti im razne savete kako bi se pronašlo najadekvatnije rešenje.

Ukoliko govorimo o tuš kabinama reč je pre svega o samostalnim, prilagodljivim jedinicama namenjenim za kupatilo optimizovanim za različitu težinu i prostor, jednostavnim za instaliranje i dostupnim za razna opremanja.

Mogu se pronaći raznih oblika i dizajna. Najčešće su to pravougaone tuš kabine ili lučne, a uz njih je i ogroman izbor drugih veličina i oblika. U asortimanu se nalaze mnogi novi modeli, modernog dizajna veoma praktični i sigurni, komforni i udobni.

Idealno rešenje za sve prostore:

Odličan su izbor ukoliko se radi o ograničenom prostoru, a dizajn im je takav da se jednostavno uklapaju i daju prostran izgled kupatilu. Sam izbor tuš kabine zavisi od ličnog ukusa i potreba, a one najkvalitetnije modele uglavnom krasi kaljeno staklo i aluminijumski profili. Pre kupovine važno je uzeti tačne mere u kupatilu za slučaj da niste sigurni potražite to od stručnog lica.

Osnovni elementi tuš kabine:

Tuš kabinu čine dva fiksna i dva pokretna stakla odnosno vrata i kruti aluminijumski okvir rama sa čvrstim mesinganim šarkama. Svaka kvalitetna tuš kabina prolazi rigorozne testove koji se odnose na razna opterećenja i maksimalno smanjenje šanse da se ošteti staklo.

Pod veoma bitnom stavkom smatra se debljina stakla i ukoliko se radi o tanjem od 5 milimetara veće su šanse da pukne usled nesavesnog korišćenja ili nepažnje. Pored odgovarajuće debljine važno je i da bude kaljeno po propisu odnosno svako standardno kaljeno staklo usled pucanja mora da ima minimum 200 komadića pukotina a da pri tom ivice ne budu oštre.

 

Korisnici ocene:  / 1
LošeOdlično 

AKCIJSKI POPUST

RADNO VREME


Radnim danom 08 - 20
Subota 08 - 16
Nedelja 08 - 12


Izdvajamo iz ponude

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinPinterest

Prijava za novosti.